– “Pas wanneer je leert te luisteren om te begrijpen in plaats van te luisteren om te reageren, onstaat er echt contact”

w

a

a

r

o

m

Omdat wij naar jou luisteren. Naar hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen. Wat je ermee wenst te bereiken. Tegen welke eventuele problemen je aanloopt. Maar we kijken ook naar welke veranderingen je wil zien of hoe we jouw bedrijf naar de ‘next level’ brengen.

Maar we luisteren niet alleen naar jou. We luisteren en kijken ook naar jouw bezoekers. Wat trekt ze aan, wat willen zij, wat zoeken zij en tegen welke problemen lopen zij aan. 
Wij willen namelijk dat zij de oplossing vinden op jouw website.

WEBSITES & WEBSHOPS

Jouw bestaande website/-shop wordt vernieuwd of je krijgt een geheel nieuwe. In WordPress (zonder beperkte templates) of op maat gemaakt. Met begeleiding van A tot Z!

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Waarom onderneemt niemand daadwerkelijk actie op jouw website/-shop? Dat kan anders! Wij meten en analyseren en daarna verbeteren we zo goed mogelijk de resultaten.

CONTENT IS KING!

Content is belangrijk! Teksten worden geschreven vanuit de visie van jouw doelgroep. Voor content met daadwerkelijk effect kun je gebruik maken van onze SEO-experts.

HOSTING & ONDERHOUD

Je krijgt alle ruimte om te focussen op de kern van je bedrijf. Alle technische aspecten van jouw website/-shop verzorgen wij tot in de puntjes.

VINDBAAR & ZICHTBAAR

Hoeveel websites zijn er op het internet? Maak jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar op Google. Hoe? Wij leggen je de verschillende opties uit.

AFBEELDINGEN & FOTOGRAFIE

Jouw bedrijf, product en uitstraling worden professioneel op jouw website/-shop weergegeven. Is jouw website/-shop visueel aantrekkelijk? Dan blijven de bezoekers!

WERKWIJZE

Kennismaking

Je wil vast graag weten met wie je in zee gaat. Wij stellen ons graag aan je voor in een persoonlijke kennismaking. Je krijgt je eigen contactpersoon tijdens het hele proces.

Bezoek Locatie

Om jouw bedrijfsprofiel/statement goed uit te laten komen op jouw website/-shop, komen we sfeer proeven in jouw bedrijfspand.

Brainstorm

Je vertelt ons over je onderneming en je toekomstplannen. Daar laten we met een groep mensen een georganiseerde brainstorm op los.

Ontwerpfase

Wij maken grafische designs waarmee jij de beslissingen kunt maken. Ook dit proces is geheel in samenspraak.

Ontwikkelfase

Na jouw akkoord van de ontwerpen starten we met de ontwikkelfase. 

Testfase

Vervolgens start de testfase. We lopen de  website/-shop helemaal na en testen iedere pagina op diverse onderdelen. Dit geldt ook voor alle e-mailadressen.

Livegang

Op de afgesproken datum gaat jouw nieuwe website/-shop live! 

Vervolg

Wij blijven de website/-shop checken, onderhouden en /of bijhouden. Hiermee sta je niet voor onaangename verrassingen!

Wil jij jouw idee met ons bespreken?

Neem contact op met:

 

Jacqueline Dozy
info@jewebdesigner.nl
06 103 88 381

maandag-vrijdag
10.00 – 17.00 uur

 

Wensen

Privacy

13 + 15 =