– “Het is niet genoeg te weten, men moet ook toepassen: het is niet genoeg te willen, men moet ook handelen.” – Goethe

wie is JeWebdesigner?

01

KWALITEIT

Of je nou een simpele one-page website wenst, of een uitgebreide maatwerk website. Niets is bij ons te gek! Ieder project wordt zorgvuldig gebouwd en compleet opgeleverd.

02

TRANSPARANTIE

What you see is what you get! Geen onzin maar heldere afspraken. Transparante communicatie vinden wij een must. Voor vragen zijn wij dan ook gewoon telefonisch bereikbaar.

03

PERSOONLIJK

Een persoonlijke benadering is belangrijk. Als kennismaking bezoeken wij graag jouw bedrijf om feeling te krijgen met jouw dienst/product zodat we samen tot een passende online presentatie kunnen komen.

JeWebdesigner

JeWebdesigner is een samenwerking tussen webdesigners, logomakers, marketingexperts, contentwriters en fotografen, oftewel: een collectief aan specialisten op het gebied van webdevelopment en (online)marketing. Eigenaresse Jacqueline Dozy heeft zich volledig gericht op de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf.

Jacqueline dozy

Jacqueline Dozy is sinds 2008 actief in het creëren van websites, webshops en logo’s en heeft diverse bedrijven begeleid in hun (online)weg naar professionaliteit. Zowel Jacqueline als Mireille hebben de combinatie van een creatieve/zakelijke geest en staan open voor samenwerkingen met andere specialisten. Zodoende kan WebCo ook voor jouw branche de juiste specialist bieden.

“Ik ben sinds 2008 actief als webdesigner. Ik heb voornamelijk ervaring met het CMS WordPress maar ook voor Joomla, Prestashop, Magento etcetera. Een CMS is een webapplicatie waarmee de website eigenaar zonder technische kennis eenvoudig zelf via een webbrowser zijn/haar website of webshop kan beheren.”

“Mijn kracht ligt in het ‘vertalen’ van jouw wensen naar een functioneel website-ontwerp.”

info@jewebdesigner.nl

06 – 103 88 381

Werkwijze

Kennismaking

WebCo stelt zich graag aan je voor. We maken ter kennismaking een afspraak bij jou op locatie.

Bezoek Locatie

WebCo bezoekt graag jouw bedrijf om kennis met jou en met je product/dienst te maken.

Brainstorm

Je vertelt ons over je onderneming en je toekomstplannen. WebCo verzorgt een brainstorm met een groep mensen. Hiermee trekken we alle mogelijke (en onmogelijke) opties uit de kast.

Ontwerpfase

WebCo maakt meerdere grafische designs waaruit je kunt kiezen. 

Ontwikkelfase

Na goedkeuring van de ontwerpen gaat WebCo aan de slag met de ontwikkelfase.

Testfase

Zodra de website/webshop helemaal gebouwd is en alle pagina’s zijn gevuld met teksten, kan het testen beginnen.

Livegang

Op de afgesproken datum plaatsen wij je nieuwe website op jouw domein. Wij zorgen voor de puntjes op de i.

Vervolg

Na de livegang begint het promoten van je nieuwe website. Wij hebben de basis aangebracht voor goede vindbaarheid in Google, nu is het tijd om jouw website bekend te maken bij het juiste publiek.